cibule, dle chuti sůl, dle chuti pepř, dle potřeby olej, dle potřeby mouka či strouhanka, 5-10 hub (nejlépe čerstvých) , vejce, 0,5 misky cizrny, 5 dkg eidamu, 2 stroužky česneku
Cizrnu namočíme do vody večer před přípravou jídla.Pak ji uvaříme. Po vychladnutí nameleme, přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli a houby, vejce, sůl, pepř, 2 stroužky rozmačkaného česneku a nastrouhaný sýr. Celou směs důkladně promícháme a přípravíme karbanátky. Ty pak můžeme obalit v mouce či strouhance. Smažíme na oleji.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat