400 ml vývaru, 2 snítky kerblíku, lžíce sójové omáčky, 2 cibule, sůl, pepř, lžíce rajského protlaku, 250 g červené čočky, cayenský perř, 2 lžíce másla, dle chuti pažitka
Cibule nasekáme nadrobno. V hrnci si rozehřejeme máslo a cibuli na něm pomalu osmahneme. Vsypeme čočku, zalijememe ji vývarem a uvaříme doměkka. Pak přidáme protlak, sójovou omáčku a provaříme. Lístky kerblíku vložíme do čočky a společně vše rozmixujeme v hladké pyré. Dochutíme jej oběma druhy pepřů. Podáváme k pečeným masům.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat