200 g červené čočky, 70 ml oliv. oleje, 50 ml citronové šťávy, 3 stroužky česneku, sůl, trocha čerstvého tymiánu
V hrnci ohřejte 1/4 l vody a 2 min. v ní vařte čočku. Pak ji přikryjte a na velmi mírném ohni nechte dojít do měkka. Pak čočku slijte, vložte do mixéru a umixujte. Nakonec přidejte olej, citr. šťávu a česnek a znova mixujte. Osolte a přidejte tymián.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat