porce cizrny, dle chuti česnek, dle chuti sůl, dle chuti pepř, dle potřeby olej
Den předem večer namočíme cizrnu. Druhý den ji uvaříme. Na pánvičku dáme trošku (nejlépe olivového) oleje, přidáme na plátky nakrájený česnek a po chvíli cizrnu. Trošku opečeme. Ochutíme solí a pepřem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat