400 g hrachu, 1,5 dl vody, dle chuti máslo, česnek, sůl
Hrách omyjeme a necháme jej přes noc namočený. Druhý den ho v této vodě uvaříme a poté rozmixujeme. Naředíme ho vodou (či vodou smíchanou s náhražkou mléka), dle chuti máslem a utřeným česnekem se solí. Podáváme s uzeninou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat