balíček listového těsta, 200 g červených fazolí, 300 g brambor vařených ve šlupce, cibule, 2 vejce, petrželka, sůl, pepř
Rozmrazené těsto rozválíme na plát. Uvařené fazole (nebo můžeme použít scezené fazole z konzervy) smícháme s uvařenými bramborami , které jsme nakrájeli na malé kostičky. Přidáme ještě petrželku nakrájenou na jemno cibuli nakrájenou nadrobno, sůl, pepř, vejce a vše dobře promícháme. Směs rozložíme na vyválené těsto, opatrně zavineme, potřeme navrchu žloutkem a dáme na tukem vymazaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova . Hotové nakrájíme na široké řezy a můžeme podávat se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat