kynuté těsto, 1/4 l mléka ,2
žloutky, 3 lžíce oleje ,5 dkg droždí, 50 dkg výběrové hladké mouky, 500 g kvalitní
skopové domácí klobásky sůl
Do mírně zahřátého mléka dáme všechny přísady, kvasnice rozdrobíme a hned dobře
propracujeme, pak necháme v teple vykynout. Na vále opět propracujeme, vyválíme
placku jako na závin, do které zabalíme 50 dkg dobré klobásy. Zabalíme, potřeme
vejcem a necháme ještě kynout. Pečeme dozlatova.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat