husa, sůl , kmín
Vykuchanou husu uvnitř i na povrchu osolíme, okmínujeme a dáme do pekáče.
Trochu ji podlijeme vodou, dáme péci prsy do pekáče a často podléváme. Pečeme,
až husa zčervená. Je-li tučná, propícháme ji vidličkou, pak ji vyndáme, všechno
sádlo sebereme, husu vložíme obrácenou stranou do pekáče, podlijeme horkou
vodou a upečeme do červena. K huse se hodí zelí, knedlíky, ale i brambory.
Velmi chutná je husa, peče-li se na hlubokém kamenném pekáči.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat