1 kg umletých vařených brambor,
50 dkg krupice ,2 vejce ,15 dkg umletých škvarků 3 housky nakrájené na kostičky
,2–3 lžíce mléka ,olej
Vše zpracujeme dohromady, je-li těsto tuhé, přidáme trochu mléka, je-li řídké,
přidáme krupici. Děláme menší knedlíčky, které vaříme asi 20 minut. Místo
škvarků můžeme knedlíky plnit jemně nasekaným uzeným masem nebo mletým,
tučnějším salámem. Sypeme osmaženou cibulkou a doplníme kysaným zelím.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat