500 g sterilovaných fazolových
lusků, 50 g másla, pepř mletý ,80 g osmahnuté slaniny
Z fazolových lusků slijeme nálev a překrájíme je na větší kousky. Prohřejeme v
másle, opepříme. Při podávání jednotlivé porce sypeme drobně nakrájenou a
dorůžova osmahnutou slaninou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat