400 g kysaného zelí ,300 g
nakrájených brambor, 100 g klobásy, 100 g anglické slaniny, 150 g zakysané smetany ,100 g cibule 30 g másla ,vejce ,2 lžíce hladké mouky ,bobkový
list, nové koření, sušené houby, sůl, pepř, citron a bylinky ,mléko ,sůl
Uvaříme zelí s kmínem, v druhém kastrolku uvaříme brambory, bobkový list, sůl,
pepř, sušené houby, nové koření, kmín a byliny. Když jsou brambory měkké,
vyndáme bylinky a vše slijeme dohromady. Na másle osmažíme cibuli, klobásu,
anglickou slaninu a nakonec přidáme ještě dvě lžíce hladké mouky. Směs
rozmícháme s mlékem, nalijeme k ostatním surovinám a za občasného míchání
provaříme asi dvacet minut. Na konec přidáme zakysanou smetanu, dochutíme
citronem, solí, pepřem a můžeme přisladit i cukrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat