200 g pohanky, 400 g
prorostlého vepřového masa ,200 g mražené míchané zeleniny (karotka, fazolky, hrášek, mladá kukuřice ...) ,2 lžíce sádla nebo oleje ,menší
cibule ,sůl ,drcený kmín, mletý pepř
Pohanku vsypeme do hustého cedníku a prolijeme horkou vodou. V kastrolu na tuku
osmahneme dozlatova najemno nakrájenou cibuli. Přidáme na menší kousky
nakrájené vepřové maso, osolíme, přidáme kmín, mletý pepř a okapanou
propláchnutou pohanku. Podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme
směs zeleniny, promícháme a pod pokličkou zvolna v troubě necháme dojít.
Příloha: saláty z čerstvé nebo nakládané zeleniny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat