600-800 g králičího zadku ,100-120
g libové slaniny, 100 ml bílého vína, 200 ml smetany, 100 g kořenové zeleniny ,malá
cibule 0,5 lžičky rajského protlaku ,hořčice, sůl ,mleté divoké koření
Králičí maso rozdělíme na 50-70 g velké dílky. Protáhneme jimi část proužků
slaniny, obalených v mletém divokém koření. Potřeme směsí ze soli, hořčice,
rajského protlaku a části vína. Necháme 6-8 hodin odležet. Poté na zbytku
slaniny zlehka osmahneme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Přidáme
odleželé maso. Zastříkneme vínem a zvolna dusíme doměkka. Na závěr přilijeme
smetanu. Maso vyjmeme. Omáčku se zeleninou nezahušťujeme, ale prolisujeme nebo
rozmixujeme. Příloha : houskový knedlík.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat