500 g vepřové mleté plece, hlávka bílého zelí ,2
hrnky klasické rýže, střední rajský protlak ,sklenice kysaného zelí bobkový
list ,nové koření ,červená sypaná paprika ,sůl ,feferonky
Omytou a očištěnou celou hlávku zelí ponoříme do většího hrnce s vodou a
vaříme. Během vaření odkrajujeme z hlávky list po listu, až odkrojíme košťál.
Mleté maso osolíme, okořeníme a promícháme s nevařenou rýží a s rajským
protlakem. Směs zabalíme do uvařených listů z hlávkového zelí. Naplněné závitky
postupně navrstvíme s kysaným zelím do hrnce a to tak, že na dno hrnce
vyskládáme závitky a na ně dáme vrstvu kysaného zelí a bobkový list, opět
závitky a zelí, až se celý hrnec naplní. Pak zalijeme vodou a vše dusíme do
změknutí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat