400 g hovězího masa ,400 g
konzervovaných červených a bílých fazolí v tomatu, 3 rajčata, paprika ,2
větší cibule, 3 lžíce tuku , lžíce rozemletého tvrdého chleba, 2 stroužky
česneku ,mletá sladká a pálivá paprika, majoránka, kmín ,pepř ,sůl
Maso nakrájené na kostičky vložíme na zpěněnou cibuli a osmahneme. Osolíme,
opepříme, poprášíme mletou paprikou, podlijeme horkou vodou a pod pokličkou
dusíme téměř do změknutí. Potom přidáme fazole a znovu podlijeme vodou,
zahustíme chlebem a povaříme. Dochutíme zbývajícím kořením a rozetřeným
česnekem. Podáváme s chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat