800 g vývaru, 100 g bílého
vína ,150 g cibule ,80 g oleje, 5 g čerstvého pepře, 80 g uzeného masa, 10 g
pažitky
Na oleji orestujeme na klínky nakrájenou cibuli. Přidáme čerstvý pepř a
zalejeme vínem a vývarem. Krátce povaříme. Při servírování do polévky přidáme
orestované nakrájené uzené maso a nasekanou pažitku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat