500 g
brambor, olej, sůl, kmín, pepř, 3 rajčata, kopr, 100 g tvrdého sýra, pažitka
Na hlubší pánev s rozpáleným olejem pravidelně
rozvrstvíme plátky brambor. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Když jsou brambory
zpola upečené, obrátíme je a poklademe plátky rajčat. Posypeme koprem a pod
pokličkou dusíme deset minut. Pokličku sejmeme, směs brambor a rajčat posypeme
strouhaným sýrem a ozdobíme usekanou pažitkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. června 2012
Zapečené sýrové brambory podle Al Pacina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat