250 g 30% eidamského sýra, 150 g žampionů, 1 zelená a červená paprika, pomeranč, hroznové víno, ořechová jádra, citrónová šťáva, sůl, 2 lžíce olivového oleje
zálivka: 2 lžíce olivového oleje, půl dcl bílého vína, citrónová šťáva, sůl
Žampiony nakrájíme na plátky a podusíme je na olivovém oleji s citrónovou šťávou a solí. Sýr nakrájíme na kostičky, papriky na nudličky, pomeranč na kousky, přidáme měkké vychladlé žampiony, vinné hrozny, nákrájené ořechy.Všechno promícháme se zálivkou, kterou jsme připravili rozšleháním uvedených surovin.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat