těsto: 350 g mouky ,balíček kypřícího prášku do pečiva, vejce,220 g Palmarínu ,120 g cukru ,vanilka,citrón – šťáva i s kôrou,2 tabuľky čokolády
krém : 200 g práškového cukru,3 žloutky ,strouhaná čokoláda,100 g mletých oříšků,tuhý sníh ze 3 bílků
Z mouky, kypřícího prášku, vejce, Palmarínu, cukru, citrónové šťávy, čokolády a vanilky vypracujeme těsto a rozdelíme ho na dvě časti.
Prvú část dáme na plech a potřeme malinovým džemom. Na to dáme krém. Zakryjeme
druhým těstem, popícháme vidličkou a při mírné teplotě upečeme. Před podávaním
posypeme vanilkou.
Krém: Práškový cukr utřeme do pěny se
žloutky. Přidáme strouhanou čokoládu, mleté oříšky a sníh z bílků.
Žádné komentáře:
Okomentovat