500 g pekingského zelí, lžíce sójové omáčky, lžička moučkového cukru, lžíce octa, špetka chilli, špetka glutasolu, špetka mletého zázvoru, lžíce rostlinného oleje, šálek jidášova ucha, 3 lžíce nakládané kapie, sůl, lžíce sezamových semínek
Pekingské zelí zbavíme vnějších listů, promyjeme a napříč krájíme na tenké proužky.Přidáme sójovou omáčku, cukr, ocet, koření a olej a dobře prohněteme. Pak přidáme pokrájené vařené černé (i jiné) houby, kapie a podle chuti přisolíme. Promícháme. Dáme vychladit a studený podáváme posypaný opraženými sezamovými semínky nebo sekanými burskými oříšky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat