500 g roštěnky nebo svíčkové, 2 kapie (červené a zelené, příp. i sterilované), cibule, vejce, lžička škrobové moučky, lžíce vína, lžička moučkového cukru, lžíce sójové omáčky, špetka mletého zázvoru, špetka pálivé papriky, sůl, olej, glutasol nebo vegeta
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, se škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kapie. Mícháme dále na pánvi asi 2-3 minuty, pak přidáme sójovou omáčku, špetku glutasolu, případně sůl.Prohřejeme a promícháme.Příloha: rýže a zeleninový salát
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat