250 g hrachu, 2 dl kečupu, 250 g kysaného zelí, 40 g másla, strouhanka, 100 g strouhaného sýra, sůl, pepř, petrželka
Hrách propláchneme a namočíme na 1/2 hodiny do vody. Pak jej uvaříme doměkka. Uvařený hrách smícháme se zředěným kečupem a vložíme do vymaštěného hrnce. Kysané zelí podusíme v osolené vodě, scedíme, opepříme a rozložíme na hrách. Na takto připravenou směs nasypeme strouhaný sýr smíchaný se strouhankou, přidáme plátky másla a zapečeme v troubě. Před podáváním sypeme petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat