400 g uvařené pohanky, 150 g eidamu, 100 g pórku, lžíce tuku, 50 g strouhanky, sezamové semínko, svazek čerstvéých bylinek, sůl
Uvařenou a vypařenou pohanku promícháme se strouhaným sýrem, pokrájeným pórkem a posekanými bylinkami. Zapékací nádobu potřeme tukem, vysypeme sezamovým semínkem a strouhankou a pak do ní vložíme pohanku se sýrem. Povrch pohanky pomastíme a pečeme zvolna v toubě asi tak půl hodinky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat