300 g bílých fazolí, 40 g sádla, 6 stroužků česneku, dle chuti: petrželka, dle chuti: sůl, dle chuti kousek kůže z vepřového masa, dle potřeby voda
Přebrané fazole propláchneme vodou, namočíme do vody a necháme 3 hodiny bobtnat.Pak k nim přidáme kůži z vepřového masa a uvaříme vše pod pokličkou doměkka.Očištěný česnek čtvrt hodiny povaříme v osolené vodě, pak scedíme a utlučeme v hmoždíři se sádlem na kaši.Česnekovou kaši zahřejeme na pánvi, přidáme scezené měkké fazole, osolíme je a posypeme nasekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat