100 g sojového granulátu, 4 dl vývaru z masoxu, 200 g nadrobno rozsekané cibule, 3 stroužky česneku, 150 g strouhaného sýra, 2 lžíce bramborové moučky, pepř, sůl, trouhanka dle potřeby, olej, kečup, hořčice, listy hlávkového salátu, 8 žemlí (lze i chléb)
Granulát přelijeme vřelým bujonem a necháme nabobtnat, pak scedíme, smícháme s polovinou cibule, utřeným česnekem, solí, bramborovou moučkou, sýrem a strouhankou a z promíchané hmoty utvoříme ploché karbanátky. Po usmažení je vložíme do rozkrojených žemlí vyložených listy salátu, potřeme hořčicí, zakapeme kečupem a posypeme zbylou cibulí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat