250 g jáhel, cibule, olivový olej, větší červená paprika, lžíce mandlových lupínků, 2 lžíce sójové omáčky, zeleninová kostka + 500 ml vody, zelená petrželka, Solčanka
Jáhly nejprve několikrát spaříme horkou vodou, pak je prolijeme studenou vodou a necháme dobře okapat. Pak na olivovém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme jáhly a mícháme 2 minuty. Přidáme mandlové lupínky a zalijeme zeleninovým vývarem. Po 15 minutách mírného varu přidáme na tenké nudličky nakrájenou červenou papriku, sójovou omáčku a Solčanku. Když jsou jáhly měkké, přidáme najemno posekanou zelenou petrželku a už jen chvilku prohřejeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat