400 g čerstvých zelených fazolek, 600 ml smetany ke šlehání nebo Ramy Cremefine ke šlehání, dle chuti: sladká mletá paprika, cibulka, dle potřeby olivový olej, sůl
dle chuti
Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibulku. Když cibulka zesklovatí, nasypeme na ni papriku a 2 minuty mícháme. Poté přidáme předem uvařené fazolky (stačí 5 minut v osolené vodě). Mícháme minutku či dvě a zalijeme smetanou. Na mírném plameni vaříme 5 minut a znovu zasypeme paprikou a osolíme. Vaříme na nejnižším plameni dalších 5 minut a můžeme podávat. Jako příloha se nejlépe hodí chléb.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat