řízek z vepřové kýty, sůl, drcený kmín, vetší brambor,lžička nasekané petrželky, lžička másla
Alobal potřeme rozehřátým máslem (nebo olejem), brambor oloupeme, nakrájíme na plátky nebo hranolky, osolíme, okmínujeme a rozložíme po alobalu. Na brambor položíme naklepaný a osolený řízek, potřeme ho zbytkem másla a alobal uzavřeme. Pečeme v horké troubě asi půl hodiny a podáváme posypané jemně nasekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat