vepřová pečeně, sůl, pepř, olivový olej, česnek, petrželku, červené víno Chianti
Vepřovou pečeni v celku očistíme, opepříme a osolíme, vložíme na rozehřátý olivový olej na pekáčku a z obou stran krátce opečeme. Potom maso posypeme česnekem, zelenou petrželkou a zalijeme červeným vínem. Potom vložíme do trouby a pečeme 30-45 minut při teplotě 200 C. Během pečení podléváme a je-li třeba přiléváme víno. Po upečení maso nakrájíme na plátky a podáváme s přílohou např. těstoviny (špenátové), rýže, brambor atd. a poléváme vypečeným vínovým sósem. Zapíjíme vínem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
6. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat