600 g vepřové kýty, 2 žloutky, škrobová moučka, sůl, cukr,250 g čerstvých žampiónů, lžíce destilátu, lžička glutasolu, lžíce sójové omáčky, olej
Maso pokrájíme na kostky, osolíme, promícháme se škrobem a žloutky. Na horkém oleji osmažíme, dáme na sítě okapat. Na jiné pánvi osmažíme na oleji žampióny, přidáme destilát, glutasol, sójovou omáčku, lžičku cukru a sůl. Krátce podusíme a nakonec vmícháme masové kostky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
6. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat