4 plátky masa, 100 g žampiónů, cibule, olej, strouček česneku, 100 g sýru Niva, 1 dl bílého vína, pepř, sůl
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu,přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu. Omáčku vymícháme do hladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat