750 g pečeně, 100 g šunky, křen, pórek, 150 g žampióny,200 g anglická slanina, hladká mouka, sůl, pepř, máslo a olej
Z masa nakrájíme kapsy, naklepeme, osolíme, opepříme, nastrouháme jemně křen, kapsy zevnitř potřeme, položíme plátek šunky, trochu žampiónů osmažených na másle, půlkolečka pórku, uděláme závitky, smažíme pod pokličkou, šťávu vylepšíme moukou, kterou rozetřeme s máslem, opražíme. Na hotové plátky klademe opečené hřebeny anglické slaniny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat