200-300 g vepřového filé, velkou sklenici Kunovjanky, malou sklenici hrášku s karotkou, menší cibulku, olej, sůl, sladká mletá paprika, sójová a worcestrová omáčka, menší sklenici kečupu
Vepřového filé omyjeme pod studenou vodou, osušíme a nakrájíme na malé nudličky, Kunovjanku a hrášek s karotkou smícháme v sítu a scedíme vodu, cibulku nakrájíme a na oleji osmahneme do sklovata, přidáme nakrájené maso a krátce podusíme doběla, občas zamícháme, solí, pepřem a sladkou paprikou okořeníme, sójovou a worcestrovou omáčkou ochutíme,sklenici kečupu vlijeme na maso a krátce dusíme, občas promícháme, připravenou zeleninu dáme k masu a smícháme, podle potřeby dodáme kečup, za občasného míchání dusíme, dokud nebude maso měkké. Vhodná příloha: rýže nebo bramborové hranolky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
6. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat