400 g vepřové plece, 3 lžíce sádla, lžička hladké mouky,2 cibule, 50 g salámu, 3 lžíce sterilované kapie, 4 lžíce kečupu, 4 stroužky česneku, sůl, pepř, feferonka
Plec nakrájíme na kostky, osmahneme do červena, zaprášíme moukou, znovu osmahne, zalijeme 1/4 l vody, osolíme, opepříme a dusíme. Na tuku zpěníme cibuli a pokrájený salám, přidáme kapii, feferonku, utřený česnek a kečup a krátce podusíme. Přidáme k masu a společně podusíme. Připravit den předem a přihřát.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat