20 plátků vepřového masa z kýty nebo vykostěné kotlety o hmotnosti cca 70 g.
marináda: 2 vejce lžíce soli, lžíce majoránky, lžíce drceného kmínu, 0,5 lžičky pepře, půl lžičky kari koření, 0,5 lžičky chilli (nebo feferonka), lžička Solamylu, lžíce worchestru, lžíce kečupu, 0,5 kostky masoxu rozpuštěného v 0,5 dl vody, 10 stroužků česneku, olej
Z vajec, soli, koření, Solamylu, worchestru, kečupu,roztoku masoxu a prolisovaného česneku si připravíme marinádu.Plátky masa naklepeme, obalíme marinádou a skládáme do zavařovací sklenice, kterou po naplnění zavíčkujeme. Necháme marinovat v ledničce alespoň 24 hodin (výhodou je, že maso v marinádě vydrží i několik dní). Maso smažíme na rozpáleném oleji asi 4 minuty po každé straně. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat