polohrubá mouka, vejce, olej šlehačka, kysaná smetana, ovoce, cukr
5 žloutků se utře s 5 lžicemi cukru, přidá se 6-7 lžic polohrubé mouky,po tén se zapracuje sníh ze zbylých bílků a přidá se 1 lžice oleje.upeče se na pečícím papíře placka, kterou po té svineme a po uchladnutí naplníme částí ušlehané šlehačky smíchané s kysanou smetanou a trocha cukru.Můžeme dát i část ovoce do vnitř rolády. Naplněnou roládu zvrchu ozdobíme zbylou šlehačkovou směsí a dozdobíme ovocem. Výborné jsou čerstvé jahody a borůvky, i mražené.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat