1/2 kg hl.mouky,1 máslo nebo Hera,kelímek bílého jogurtu, špetka soli,asi 1,5 kg jablek (může být i víc, skořice, cukr
Z mouky, tuku, soli a jogurtu vypracujeme těsto (fantasticky se rozvaluje, nelepí a netrhá se),rozddělíme na 3 díly.Z každého dílu vyválíme obdélník (těsto by mělo být asi 2 mm silné) po délce uprostřed navršíme nahrubo nebo na plátky nastrouhaná jablka (množství dle chuti, doporučuji hodně jablek,protože se těsto netrhá a šťáva nevytéká).lehce pocukrujeme a posypeme skořicí. Pak těsto přeložíme přes jablka jako obálku, nejdříve strany, pak kraje a lehce přimáčkneme.Pečeme dorůžova
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat