300 g hl.mouky, 130 g másla, 20 g práškového cukru, 4 žloutky, trochu soli, 6 lžic mléka, 30 g kvasnic, rybízová marmeláda, 50 g mandlí
sníh : 4 bílky, 200 g práškového cukru, balíček vanilkového cukru
Do prosáté mouky rozdrobíme máslo, přidáme cukr, žloutky, sůl,kvasnice rozmíchané ve vlažném mléce a zamísíme. Vypracované těsto rozválíme a dáme na vymaštěný plech, kde je necháme hodinu kynout. Když těsto vykyne, namažeme jej marmeládou, pokryjeme sněhem a posypeme nasekanými mandlemi. Pečeme pozvolna při 175 stupních.
Sníh: Do ušlehaných bílků přidáme vanilkový a práškový cukr a znovu dobře prošleháme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat