600 g vařených těstovin, 150 g strouhaného moravského bochníku (eidam), pepř, sůl, kečup, 2 lžíce oleje, 3 lžíce bešamelové omáčky, 2 lžíce pažitky
bešamelová omáčka: lžíce másla, lžíce polohrubé mouky,2 dl mléka, špetka soli.Horké těstoviny po okapání smícháme s olejem, bešamelem a částí strouhaného sýra. Prohřejeme, osolíme, opeříme a na míse posypeme zbývajícím sýrem. Nakonec pokapeme kečupem a posypeme pažitkou.
Bešamelová omáčka: Na másle zpěníme mouku a připravíme světlou jíšku, do níž vmícháme mléko, povaříme čtvrthodinku za stálého míchání a jemně osolíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat