8 natvrdo uvařených vajec podélně rozkrojených na polovinu, 6 lžic majonézy, ½ lžičky plnotučné hořčice, 16 kaparů, 5 středních rajčat nakrájených na kolečka,0,5 hrnku nastrouhaného čedaru, 2 zelené cibulky nakrájené nadrobno, 5 listu hlávkového salátu, sůl, pepř
Z uvařených vajíček vyndáme žloutky a bílky zatím dáme stranou. Žloutky dáme do misky a rozmačkáme vidličkou. Přidáme majonézu, hořčici, sůl a pepř, dobře rozmícháme a vzniklou směsí naplníme bílky. Na talíře rozložíme listy hlávkového salátu, na ně položíme naplněná vejce ozdobená kapary a obložíme je plátky rajčat, které posypeme sýrem a zelenou cibulkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat