500 g červeného zelí, sůl, 2 jablka, 2 lžíce kompotovaných, částečně scezených brusinek nebo rybízu nebo stejné množství pikantního džemu
Podušené a vychladlé zelí doplníme oloupanými a na plátky nakrájenými jablky bez jádřinců. Doplníme ovocem nebo džemem,promícháme a podáváme ochucené nepatrně octem nebo citrónovou šťávou. Hodí se výborně k hovězí pečeni nebo k úpravám masa ze zvěřiny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat