400 g pekingského zelí, 0,5 grapu, 100 g kompotovaných hroznů nebo angreštu, 200 g pečeného drůbežího masa, citrónová šťáva,lžička zeleného pepře, 4 lžíce šlehačky, lžíce brusinkového nebo klikvového kompotu
Opláchnuté, okapané zelí nakrájíme na nudličky. Díly grapu sloupneme dužinu, přidáme k zelí, doplníme odkapaným ovocem,na nudličky nakrájeným masem, pepřem a promícháme, podle chuti přikyselíme citrónovou šťávou a nálevem z kompotu. Salát rozdělíme do skleněných pohárů a zdobíme šlehačkou a brusinkami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
14. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat