svazek ředkviček, pórek, 150 g vařených těstovin,2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce slunečnicového oleje, sůl
Pórek podélně rozřízneme a dobře opláchneme vodou. ředkvičky omyjeme a spolu s pórkem nakrájíme na tenká kolečka. Do mísy s uvařenými vychladlými těstovinami přidáme nakrájené ředkvičky, pórek, sůl a vše dobře promícháme. Těsně před podáváním zalijeme salát sójovou omáčkou smíchanou se slunečnicovým olejem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat