2 Hermelíny, svazek mladé cibule, 2 snítky čerstvého nebo přiměřeně sušeného oregana, 4 lžíce oleje, sůl, vinný bylinkový ocet, trochu bílého vína
Sýr nakrájíme na kostičky. Opláchnutou cibuli i s natí nakrájíme na kolečka. Oregano (otrhané lístky) přelijeme teplým olejem a necháme chvíli stát, pak přidáme sůl, ocet, víno, promícháme a nalijeme na sýr s cibulí, promícháme, přikryjeme a necháme v chladnu 2 hodiny odležet. Podáváme s tmavým chlebem. Varianta : do nálevu můžeme přidat 1-2 nadrobno nakrájené feferonky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. srpna 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat