1 celé vykuchané a očištěné kuře,500 g kysaného zelí,1 velká cibule,1 feferonka,1 červená kapie,čtvrt lžičky mletého zázvoru,100 g slaniny,2 lžíce oleje, sůl
Na oleji v hlubší pánvi nebo těžkém kastrolu zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, na ni vložte pokrájené zelí i s lákem, promíchejte, snižte teplotu a přiklopte.Kuře naporcujte na několik malých kousků,osolte a zprudka po všech stranách osmahněte na nakrájené a rozškvařené slanině. Přidejte je k zelí,ochuťte nakrájenou feferonkou a zázvorem, promíchejte a společně pod poklicí duste do poloměkka.Doplňte na kostičky nakrájenou očištěnou kapií,promíchejte a doduste doměkka. Podle potřeby během dušení podlévejte horkou vodou a zamíchejte. Podávejte s rýží uvařenou s několika kousky hřebíčku
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat