2 lžíce netučné majonézy,1 lžíce odstředěného mléka,1/2 lžičky jablečného octa,1/2 lžičky soli,400 g menších červených brambor,1/2 šálku rozmraženého zeleného hrášku,2 lžíce čerstvého (nebo zmrazeného) kopru
V misce dohromady našlehejte majonézu, mléko,ocet a sůl. Přidejte vařené brambory, hrášek, kopr a vše dobře promíchejte.Salát obsahuje velmi malé množství tuku a značné množství vlákniny.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. února 2010
Salát z červených brambor se zeleným hráškem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat