600 g špenátového protlaku,100 g pečeného kuřecího masa,30 g másla,2 vejce,5 lžic smetany,70 g hladké mouky,70 g tvrdého sýra,muškátový oříšek,pepř, sůl
Špenátový protlak poduste, maso pokrájejte. Vejce rozklepněte, oddělte žloutky od bílků. Žloutky utřete s máslem, okořeňte, přidejte nastrouhaný sýr, smetanu, nakrájené maso, dobře promíchejte, zahustěte moukou a smíchejte se špenátem.Z bílků ušlehejte tuhý sníh a vmíchejte do směsi, urovnejte ji do tukem vymazané formy a zapečte v horké troubě. Podávejte s vařenými brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat