100 g špaldového bulguru,400 g čerstvých hub,2 střední cibule nebo 1 velká,olej, sůl, pepř, drcený kmín,600 g pórku,120 g strouhaného tvrdého sýra (eidam),Würzl nebo jiné ochucovadlo bez glutamanu
Bulgur zalijte dvojnásobným množstvím vody, osolte a vařte asi 15 - 20 minut na mírném ohni až nasákne všechnu tekutinu a nechte pod pokličkou dojít. Houby očistěte a nakrájejte na kousky.Pórek nakrájejte na kolečka. Na rozehřátém oleji nechte zpěnit cibuli, přidejte houby a pórek, osolte, opepřete, okmínujte a nechte dusit do měkka. Do hotové houbové směsi zamíchejte uvařený bulgur a případně dochuťte ochucovadlem. Před podáváním posypte strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat