400 g vařeného slepičího masa,50 ml sójové omáčky,cca. 3 lžičky plnotučné hořčice,2 lžíce olivového oleje,3 - 4 chilli papričky,8 lžic vývaru,toastový chléb,8 lžic přírodního bílého vína nebo 3 lžíce vinného octa
Slepici uvařte doměkka v osolené vodě, vyjměte,nechte vychladnout, maso oberte. Do rozehřátého oleje rozkrájejte chilli papričku, mírně orestujte a nechte vychladnout. Maso rozeberete na jemné nudličky, ochuťte sójovou omáčkou, plnotučnou hořčicí,přidejte několik lžic vývaru, pálivý olej, bílé víno nebo vinný ocet a dochuťte solí. Nechte v chladu uležet a podávejte s toastovým chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat