uvařená kůže z 1 slepice nebo kuřete, zbavená tučných částí,neloupaná okurka hadovka v polovičním množství k množství kůže,1 menší cibule,1 - 2 lžíce sójové nebo ústřicové omáčky,1 - 2 lžíce červeného suchého vína,1 - 2 stroužky česneku,1 lžička mletého zázvoru, sůl,1 lžička medu nebo mletého cukru
Kůži nakrájejte na proužky cca. 50 x 5 mm, okurku na 5 mm silná kolečka, poté na proužky po 5 mm,anebo nastrouhejte nahrubo na V-krouhači, obojí smíchejte v míse. Prolisujte česnek a cibuli, zalijte vínem, přimíchejte sójovou omáčku, med, vlijte na salát a dobře promíchejte, případně dosolte nebo dochuťte cukrem. Nechte v chladu odležet minimálně 3 hodiny, nejlépe do druhého dne. Před podáváním prohřejte na pokojovou teplotu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
2. února 2010
Pikantní salát ze zbytků slepičí nebo kuřecí kůže
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat